Over van Haarst

Sinds 1914 een betrouwbare en deskundige partner

Het voormalige familiebedrijf H. van Haarst werd in 1914 opgericht door naamgever  Hendrik van Haarst. De werkzaamheden bestonden in de beginjaren met name uit het maken van prefab betonproducten (lateien, vloeren, dakpannen, tegels). In de loop der jaren werden de werkzaamheden verlegd naar het aannemen van werken op locatie, zijnde betonwerken en bijkomende bouwkundige werken. De bouw van de eerste rioolwaterzuivering werd al in 1938 uitgevoerd.

Van Haarst heeft zich in de jaren na de 2e wereldoorlog gemanifesteerd op het gebied van de civiele betonbouw. Het bedrijf had de kennis, ervaring en capaciteit qua mankracht in huis om projecten van klein tot groot naar alle tevredenheid van de opdrachtgevers uit te voeren.

Anno 2023

Onder de leiding van de huidige eigenaren B. Anbergen en M. Schutte, staat het bedrijf op de drempel van verdere groei, waarin de uitbreiding van de werkzaamheden door het aannemen van veelzijdige werken, van Design & Construct tot bouwteamverband, steeds meer gestalte krijgt. Aangevuld met de overige specialismen kan Van Haarst opdrachtgevers op een breed gebied van de betonbouw en de waterbouw van dienst zijn. Een betrouwbare, deskundige partner, die zijn sporen in de branche ruimschoots heeft verdiend.

Missie

Van Haarst wil zich profileren als een betrouwbare partner op het gebied van civiele betonbouw en wil duurzame relaties hebben met zijn bouwpartners en opdrachtgevers.

Onze visie

Vanuit onze goed gestructureerde organisatie en met een goed opgeleid personeel werken we aan een optimaal kwaliteitsniveau van ons product en proces. Met ons gedreven team willen we ons continu verbeteren om onderscheidend te zijn. Wij kunnen zelfstandig of in samenwerking vanuit een (integrale) benadering aansluiten op de behoefte van onze klanten.

Onze strategie

Van Haarst blijft zich manifesteren als specialist en partner in de civiele betonbouw. Daarnaast zullen wij ons in verdere mate gaan specialiseren op het gebied van prefab, renovatie en onderhoud. Om de ervaring en deskundigheid te behouden, maar om ook te kunnen zorgen voor continuïteit, is opleiding en scholing één van de belangrijkste pijlers voor de toekomst. Het personeel staat bij ons centraal alsmede hun veiligheid en veilige (werk)omgeving. Kwaliteit van het product en proces is onze focus met een passend risicoprofiel behorend bij ons bedrijf. Vanuit deze beheersing willen wij een stabiele basis realiseren waarmee continuïteit wordt gewaarborgd.